“ Ik wil kijken naar hoe we de leefbaarheid in de stad kunnen verbeteren met meer groen, minder verkeer en een mooie balans in het aantal toeristen die door onze prachtige stad stroomt. ”

Hoi, mijn naam is Rawoued Bouguila en ik ben nu al ruim een jaar lid bij Groenlinks en ben de 7e op de lijst van de stadsdeelcommissie Groenlinks Centrum.

Ik ben opgegroeid in Amsterdam Slotermeer en woon sinds 3 jaar nu in het hartje van Amsterdam op de Hekelveld. Lekker in de buurt van de Haarlemmerstraat en de Jordaan omringd door echte Amsterdammers aan de ene kant en aan de andere kant het bruisende toeristen leven in de Nieuwendijk en Damrak. Ik zit nu in de afrondende fase van de bachelor psychologie en ben graag betrokken in de leefbaarheid van de stad. Ik hoop als onderdeel van de steunfractie onze commissieleden te ondersteunen en te kijken naar hoe we de leefbaarheid in de stad kunnen verbeteren met meer groen, minder verkeer en een mooie balans in het aantal toeristen die door onze prachtige stad stroomt die ook overeenstemt met hoe de lokale bevolking het graag ziet. De komende tijd zal ik nog vooral druk zijn met het afronden van mijn opleiding, maar op den duur zal ik betrokkener worden en hopelijk van waarde zijn voor onze stadsdeelcommissie. Samen gaan we er een leuk avontuur van maken!