“ De stadsdeelpolitiek is volgens mij essentieel in Amsterdam. Het is waar grote ideeën en tastbare uitvoering elkaar ontmoeten en het is waar grootstedelijke problematiek en aandacht op straatniveau gecombineerd worden ”

Ik ben Micha Mos, 37 jaar en ik woon in de Lastagebuurt. Sinds 2010 ben ik actief in de stadsdeelpolitiek: eerst acht jaar als politicus en de afgelopen vier als bestuurder. In die tijd heb ik me vooral veel beziggehouden met hoe de stad eruitziet en hoe we ons erdoorheen bewegen. Voor mij is het belangrijk dat we een groene, duurzame stad zijn, met ruimte voor voetgangers, fietsers, kinderen, mensen op leeftijd – met ruimte voor ontspanning.

De stadsdeelpolitiek is volgens mij essentieel in Amsterdam. Het is waar grote ideeën en tastbare uitvoering elkaar ontmoeten en het is waar grootstedelijke problematiek en aandacht op straatniveau gecombineerd worden. GroenLinks is daarbij voor mij de perfecte partij, omdat we solidariteit en een hart voor de stad koppelen aan ruimte voor maatwerk en persoonlijke vrijheid. We maken ruimte voor mensen en gaan daarvoor met iedereen in gesprek.

Bij de komende verkiezingen voor het stadsdeel sta ik op nummer elf. Daar sta ik niet omdat ik in de stadsdeelcommissie wil komen (daar hebben we veel betere mensen voor), maar omdat ik me onlosmakelijk verbonden voel met de ideeën en idealen van GroenLinks. Wij staan voor een groene, duurzame stad, met ruimte voor mens en persoonlijk overleg. Ik hoop daarom dat ook u bij deze verkiezingen kiest voor GroenLinks!