“ "Nu ik zelf met pensioen ben, wil ik u graag voorstellen op een van de jongere GroenLinksers te stemmen! Ze zullen er ook vol voor gaan!" ”

GroenLinks heeft veel betekend voor het aantrekkelijker maken van de Amsterdamse binnenstad. Ik heb daar zelf 8 jaar als gemeenteraadslid aan gewerkt (op Noord-Zuidlijn en Verkeer, beide met grote invloed juist in het centrum). Daarna heb ik 8 jaar keihard maar met veel plezier als lid van het Dagelijks Bestuur van Centrum gewerkt.

Met genoegen kijk ik terug op 3 taaie projecten die zeer succesvol zijn uitgevoerd: het Haarlemmerplein waar al zeker 30 jaar over gesteggeld was; de Elandsgracht - waar zelfs een referendum voor kwam - en een grote parkeerplaats veranderde in een aangenaam verblijfsgebied; en in mijn eigen buurt: de Eilandenboulevard op de Oostelijke Eilanden, die bij de opening door het Parool ‘van Parijse allure’ werd genoemd.

Niks leuker dan bewogen inspraakavonden; daar moest je aan de bak, en daar kon je het verschil maken!

Nu ik zelf met pensioen ben, wil ik u graag voorstellen op een van de jongere GroenLinksers te stemmen! Ze zullen er ook vol voor gaan!