Op 18 september om 15.00 staat GroenLinks bij basisschool de Witte Olifant te flyeren om veilig verkeer rondom scholen te promoten. Kinderen die lopend of op de fiets naar school komen krijgen een sticker met de tekst “ik ben een held.”

Maar GroenLinks wil meer. Zij wil alle verkeersonveilige situaties rondom scholen in kaart brengen en daar voor 2010 verbeteringen in aanbrengen. Ook zullen basisscholen worden uitgenodigd om een project op te starten rondom een verkeersonveilige situatie nabij school. De kinderen worden daarbij uitgedaagd om concrete verbetervoorstellen te doen. Bij aanvang of afsluiting van het project kunnen de wethouder en raadsleden worden uitgenodigd.

Heb je zin om mee te komen helpen flyeren? Dan ben je van harte welkom. We verzamelen op donderdag om 14.45 bij de ingang van de Witte olifant, Nieuwe Uilenburgerstraat 96. Contact persoon is Esther van Schagen, 06-44728319.

Locatie: basisschool de Witte Olifant

Nieuwe Uilenburgerstraat 96

Datum: donderdag 18 september

Tijd: 14.45 uur

Wil je meedenken over de concrete invulling van een schoolproject of wil je dat jouw school meedoet? Laat dat dan ook weten mail met: mschoonen@centrum.amsterdam.nl of bel met 020-5524532.