Voel je je betrokken bij de Haarlemmerbuurt? Kom dan op donderdagavond 27 juni naar café Blaauwhooft voor een gesprek over de Haarlemmerbuurt met politici van GroenLinks Amsterdam Centrum. Aanvang: 20:15 uur.

Voorafgaand aan de huiskamerbijeenkomst houden enkele raadsleden samen met een buurtregisseur/wijkagent en iemand van het wijkcentrum een buurtschouw om goed voorbereid te zijn en een beter beeld te krijgen van wat er speelt in de buurt. Aanvang: 19:00 uur, verzamelen bij café het Blaauwhooft (Hendrik Jonkerplein 1, Amsterdam)  

Vanaf 20:15 uur gaat GroenLinks in café het Blaauwhooft graag gaat met jou in gesprek over zaken als wat is de kracht van de Haarlemmerbuurt en wat zijn haar problemen? Wat kunnen bewoners en politiek doen voor de buurt? Wat zou je graag willen dat er verbeterd wordt? Hoe kunnen we (zelfbeheer) groen in de buurt verder stimuleren? De eerste drankjes zijn voor onze rekening!


Iedereen is van harte welkom! Mocht je zelf aanvullende ideeën of suggesties hebben, dan horen we die graag!
Voor vragen en/of meer informatie kan je contact opnemen met raadslid Marie-Anne van Reijen: e: marieannevr@gmail.com t:06-47072409

Laat ons even weten of je komt via groenlinks@centrum.amsterdam.nl