Judith van Male

Judith van Male

Secretaris

Mijn naam is Judith, 64 jaar oud en opgegroeid in Vught. Sinds 1975 woon ik het centrum van Amsterdam. In het bestuur van Amsterdam Centrum vervul ik de rol van secretaris. Vier jaar geleden ben ik gestopt met worden als kwalitatief onderzoeker.

In die functie heb ik veel beleidsonderzoek gedaan binnen het sociale domein, onder andere voor UWV en gemeente Den Haag. Met dat thema heb ik een bijzonder affiniteit. Ook voor de gemeente Amsterdam heb ik diverse onderzoekprojecten gedaan op verschillende beleidsterreinen (waaronder onderwijs en gescheiden afvalverwerking).

Nadat ik gestopt ben als kwalitatief onderzoek vul ik mijn tijd met zingen ven verschillende vrijwilligersactiviteiten waaronder het beheer van de stadstuin ni de Voormalige Stadstimmertuin met een aantal vrijwilligers uit de buurt. Verder ben ik actief binnen Arcade (de huurderskoepel van de Key).

 

Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan een sterke GroenLinks-afdeling in het centrum waarbinnen GroenLinks-leden elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen in hun streven naar een groenere en socialere stad.